VERZENDKOSTEN EN LEVERTIJD

Verzendkosten

Fourniturenenzo.nl gebruikt voor het verzenden van hun pakketten de zogehete brievenbuspakketten, dit heeft als voordelen dat het verzenden voordeliger is en dat de pakketten door de brievenbus passen, u hoeft dan niet speciaal thuis te blijven voor het pakket. Voor sommige artikelen is deze methode van verzenden niet geschikt en zal het verstuurd worden door de pakketservice van PostNL. Het verzendtarief wordt dan automatisch aangepast door het systeem.

Fourniturenenzo.nl berekend voor het verzenden binnen Nederland en de administratiekosten bij normale verzending € 3,95 per pakket en bij uitzonderlijke maten € 6,95 per zending. Om uw pakket naar België te verzenden berekend Fourniturenenzo.nl bij normale verzending € 10,- per pakket. Heeft u vragen over het verzenden neem dan contact op door middel van het contact formulier.

Nieuw bij Fourniturenenzo.nl

Aangetekent verzenden, voor €2,05 extra sturen wij uw bestelling, nog veiliger en alleen afgeleverd op uw adres. Incl. Track en Trace.

Levering

Als u uw bestelling heeft afgerond en betaald, ontvangt u van ons een bevestigingsmail, waarna wij vervolgens direct aan de slag gaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Op het moment dat uw bestelling ingepakt is en klaarstaat voor verzending, ontvangt u nogmaals een bevestigingsmail. Wij doen onze uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te versturen. Indien u geen bevestigingsmail ontvangt, nadat u besteld heeft, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail. Vervolgens kunnen wij dan zo snel mogelijk controleren of alles volgens schema verloopt.

Overigens komt het regelmatig voor dat onze bevestigingsmail in uw map met ongewenste berichten terecht komt. Kijk zekerheidshalve dus ook even in deze map.

Levertijd

Wij hanteren een levertijd van 2 tot 4 werkdagen, als een artikel voorradig is leveren wij zo snel mogelijk. Wilt u zeker zijn van de levertijd stuur dan een mail naar info@Fourniturenenzo.nl of bel naar 31 70 737 1390

Fourniturenenzo.nl is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het foutief invullen van het adres door de klant tijdens het bestelproces. Indien dit tot gevolg heeft dat de bestelling niet bij de klant aan komt, is dat voor rekening van de klant. Controleer altijd uw adresgegevens nadat u deze ingevuld heeft. Mocht u per ongeluk een verkeerd adres ingevuld hebben, neem dan zo snel mogelijk per mail contact met ons op.

Facebook
Twitter